Powered by Smartsupp

Vinařství Petr Marada – Madam Pinot

Morava | sekt | extra brut

Tento sekt je výsledkem sekundárního kvašení v lahvi, které spojuje odrůdy Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc a Chardonnay. Po dobu 24 měsíců leželo na kvasnicích, a co výsledek? Víno s vynikajícím perlením, svěží kyselinou a výrazným květinovým a broskvovým aroma, které nezklame nejednoho milovníka bublin.

Skladem
530 Kč
Kategorie: Naturální sekt
Zbytkový cukr: extra brut
Odrůda: Pinot Noir, Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay
Ročník: Non-vintage
Oblast: Slovácká
Země: Česká republika
Alkohol:: 12,5 %
Objem: 0,75 l
Klasifikace: Moravské zemské víno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při objednávce nad 2500 Kč
Kamenná prodejna v Olomouci
Kamenná prodejna v Olomouci
Ráda Vás poznám osobně
Poradím s výběrem
Poradím s výběrem
Osobně, telefonicky nebo e-mailem

Charakteristika vína

Tento sekt je výsledkem sekundárního kvašení v lahvi, které spojuje odrůdy Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc a Chardonnay. Po dobu 24 měsíců leželo na kvasnicích, a co výsledek? Víno s vynikajícím perlením, svěží kyselinou a výrazným květinovým a broskvovým aroma, které nezklame nejednoho milovníka bublin.

 

Vinařství Petr Marada

petr_marada

Vinařství se specializuje na vína suchá s důrazem na čistotu odrůdy a vlastní osobitost. Bílá vína zrají v nerezových tancích a vybrané šarže také v dubových či akátových sudech. Červená vína projdou přirozenou vinifikací v dřevěném sudu. Od roku 2013 také vyrábějí šumivá vína a sekty, které jsou vyráběny metodou champagne - kvašeno v láhvi.

Hospodaří na vinicích v bio režimu s láskou k půdě a pokorou k přírodě. Při výrobě se upřednostňují fyzikální postupy a vínům se dává čas na zrání a přirozenou vinifikaci.

Filosofie vinařství je jednoduchost a včasnost zásahu - "Méně je více".

Momentálně hospodaří na 20 ha vinic ve čtyřech viničních tratích.

 

Další vína od tohoto vinaře

Vinařství Petra Marady z Mikulčic se specializuje na suchá vína s důrazem na čistotu odrůdy a vlastní osobitost. Bílá vína zrají v nerezových tancích a vybrané šarže také v dubových či akátových sudech. Červená vína projdou přirozenou vinifikací v dřevěném sudu. Od roku 2013 také vyrábějí šumivá vína a sekty, které jsou vyráběny metodou champagne - kvašeno v láhvi.

Hospodaří na vinicích v bio režimu s láskou k půdě a pokorou k přírodě. Při výrobě se upřednostňují fyzikální postupy a vínům se dává čas na zrání a přirozenou vinifikaci.

Filosofie vinařství je jednoduchost a včasnost zásahu - "Méně je více".

Momentálně hospodaří na 20 ha vinic ve čtyřech viničních tratích.

petr_marada

Zpět do obchodu