Vinařství Bystřický - Cuvée Signature 2022
Morava | červené | suché
Červené cuvée z odrůd Cabernet Moravia, Dornfelder a Frankovka. Macerace tři týdny a následně zrálo 12 měsíců v dubových sudech. V chuti je výrazně šťavnaté, s bohatým aroma červeného bobulového ovoce.
Kategorie: | Červená naturální vína |
---|---|
Zbytkový cukr: | Suché |
Odrůda: | Frankovka, Cabernet Moravia, Dornfelder |
Ročník: | 2022 |
Oblast: | Velkopavlovická |
Země: | Česká republika |
Nádoby: | Dubový sud |
Alkohol: | 12,5 % |
Objem: | 0,75 l |
Klasifikace: | Moravské zemské víno |
Charakteristika vína
Červené cuvée z odrůd Cabernet Moravia, Dornfelder a Frankovka. Macerace tři týdny a následně zrálo 12 měsíců v dubových sudech. V chuti je výrazně šťavnaté, s bohatým aroma červeného bobulového ovoce.
Vinařství Bystřický
Vinařství Bystřický, vedené Vojtou a Aničkou z Bořetic, upřednostňuje přírodní přístup k vinohradnictví a výrobě vína. Používají přírodní preparáty a vyhýbají se komerčním chemikáliím. Jejich šetrné postupy zahrnují maceraci bylin pro ošetření vinic a minimální zásahy do procesu výroby. Zrají na dubových sudech a v lahvích, což vede k výrazným a autentickým vínům. Specializují se na odrůdy typické pro velkopavlovickou oblast, jako je cabernet moravia, cabernet sauvignon, dornfelder, frankovka, svatovavřinecké a pinot noir.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinařství Bystřický, vedené Vojtou a Aničkou z Bořetic, upřednostňuje přírodní přístup k vinohradnictví a výrobě vína. Používají přírodní preparáty a vyhýbají se komerčním chemikáliím. Jejich šetrné postupy zahrnují maceraci bylin pro ošetření vinic a minimální zásahy do procesu výroby. Zrají na dubových sudech a v lahvích, což vede k výrazným a autentickým vínům. Specializují se na odrůdy typické pro velkopavlovickou oblast, jako je cabernet moravia, cabernet sauvignon, dornfelder, frankovka, svatovavřinecké a pinot noir..