Powered by Smartsupp
Doručení do Vánoc garantujeme u objednávek do 15. 12. 2024.

Vinařství Bystřický - Jesličky 2023

Morava | oranžové | suché

Jesličky je první samostatné víno od Aničky, které skvěle zachycuje charakter ročníku, pozdější sběr a jedinečnou divokost vinohradu. Tento viniční blend odrůd Müller Thurgau, Ryzlink vlašský, Neuburg a Isabela maceroval 3 dny na slupkách a zral 5 měsíců ve 400l sudu. Výsledkem je voňavé, svérázné a rozpustilé víno, které potěší svou jedinečností a živostí.

Skladem (>10 ks)
350 Kč
Kategorie: Oranžová naturální vína
Zbytkový cukr: Suché
Odrůda: Müller Thurgau, Ryzlink Vlašský, Neuburg, Isabela
Ročník: 2023
Oblast: Velkopavlovická
Země: Česká republika
Nádoby: Dubový sud
Alkohol: 12,5 %
Objem: 0,75 l
Klasifikace: Moravské zemské víno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při objednávce nad 2500 Kč
Kamenná prodejna v Olomouci
Kamenná prodejna v Olomouci
Ráda Vás poznám osobně
Poradím s výběrem
Poradím s výběrem
Osobně, telefonicky nebo e-mailem

Charakteristika vína

Jesličky je první samostatné víno od Aničky, které skvěle zachycuje charakter ročníku, pozdější sběr a jedinečnou divokost vinohradu. Tento viniční blend odrůd Müller Thurgau, Ryzlink vlašský, Neuburg a Isabela maceroval 3 dny na slupkách a zral 5 měsíců ve 400l sudu. Výsledkem je voňavé, svérázné a rozpustilé víno, které potěší svou jedinečností a živostí.

Vinařství Bystřický

Vinařství Bystřický, vedené Vojtou a Aničkou z Bořetic, upřednostňuje přírodní přístup k vinohradnictví a výrobě vína. Používají přírodní preparáty a vyhýbají se komerčním chemikáliím. Jejich šetrné postupy zahrnují maceraci bylin pro ošetření vinic a minimální zásahy do procesu výroby. Zrají na dubových sudech a v lahvích, což vede k výrazným a autentickým vínům. Specializují se na odrůdy typické pro velkopavlovickou oblast, jako je cabernet moravia, cabernet sauvignon, dornfelder, frankovka, svatovavřinecké a pinot noir.

 

Další vína od tohoto vinaře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Bystřický, vedené Vojtou a Aničkou z Bořetic, upřednostňuje přírodní přístup k vinohradnictví a výrobě vína. Používají přírodní preparáty a vyhýbají se komerčním chemikáliím. Jejich šetrné postupy zahrnují maceraci bylin pro ošetření vinic a minimální zásahy do procesu výroby. Zrají na dubových sudech a v lahvích, což vede k výrazným a autentickým vínům. Specializují se na odrůdy typické pro velkopavlovickou oblast, jako je cabernet moravia, cabernet sauvignon, dornfelder, frankovka, svatovavřinecké a pinot noir..

vinarstvi-bystricky-zari-2023-018
Zpět do obchodu